Hendekspor’dan 10 transfer

featured

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Hendekspor yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Mavi siyahlı ekip şuana kadar 10 oyuncuyu kadrosuna kattı.

10 TRANSFER

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Hendekspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Mavi siyahlı ekip şuana kadar 10 oyuncu ile anlaşma sağladı. Hendekspor bu sezon Bölgesel Amatör Lig’te şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselmek istiyor. Mavi siyahlı ekip transferde Kerem Erdem, İrfan Başaran, Barış Kılıç, Enes Tok, Yusuf Bayram, Muhammet Ali Dedik, Alihan Şentürk, Berkehan Erol, Mert Ali Karakuş, Atilla Kuyuçay ile anlaşma sağlayarak kadro planlamasının çoğunluğunu tamamlamış oldu.

TRANSFER SÜRECEK

Bölgesel Amatör Lig de mücadele edecek olan Hendekspor yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Mavi siyahlı ekip Kaleci, Orta saha, kanat ve forvet transferlerini tamamlayarak kadrosunu güçlendirmek istiyor. Hendekspor’un forvet mevkii için önceliği iki sezondur takımda gol yükünü çeken Ümit Koz, Hendekspor golcü oyuncuyu kadrosuna katarak elini güçlendirmek istiyor.

 

HAZIR OLACAĞIZ

Hendekspor Antrenörü Ercan Sarı, “Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuana kadar 10 oyuncuyu kadromuza kattık. Hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. En iyi şekilde transferlerimizi gerçekleştirerek lige hazır olacağız. Hedefimiz Şampiyonluk bunun için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!