Karasuspor da yeni yapılaşma sürüyor

featured

Karasuspor da yeni yapılaşma sürüyor

Bal liginde bu sene futbol cebine hedef koyan Karasuspor yeni sezon için transfere ,yeni yapılanamaya hızlı girdi. sarı Kırmızılı ekip Hasan Özkan başkanlığında yeni bir takım oluşturmak adına önemli adımlar atan karasuspor serdar Ergelen nezaretinde  yeni bir teknik kadro oluştururken transfer içinde önemli adımlar attı. karasusporun yeni sezon resmi nasıl oluştu? HABER NAZIM AKTÜRK

TEKNİK KADRO YENİLENDİ

Gecen sezon takımı çalıştıran Serdar Ergelen yeni sezon için beraber çalışacağı yeni teknik kadroyu yenilendi. sarı Kırmızılı ekibin yeni teknik kadrosunda alt yapıya dönen kaleci Antrenörü Recep Eşkinin yerine Fatih Yılmazer gelirken ,yardımcı antrenörde Kadir Korkmaz  oldu.

YENİ KADROYA KİMLER GELDİ ?

Karasusporda gecen yılki kadro büyük ölçüde değişime uğrarken ,yeni transferlerde gidenler olunca ,sarı Kırmızılı ekipte transfer rotası zik zak yapar hale geldi. Serdar Eğelenin bizzat izleyerek transferlerine onay verdiği yeni transferler şöyle oluştu. kaleci  Emre Yılmazer ( Diliskelesi ) Solbek Hüseyin Budak ( Kontenjan)  Stoper Melih Egeli ( Nişantaşı) Stoper kaan İskender ,Solaçık Burak mete ( kaynaşlı) Furkan bavuk, Umut Pusat Karasusporun yeni sezon kadrosuna dahil edildiler. Bu arada daha önce anlaşma sağlanan Yusuf berberoğlu ile yollar erken ayrıldı. karasusporda bu gelişmelerin ardından kadroya yeni takviyeler yapılacak. kaç oyuncu alınacağı neye göre transfer yapılacağına takımın yapılaşmasına ön ayak olan teknik sorumlu Serdar ergelen karar verecek.

DÖRT GENÇ A TAKIMA ALINDI

Son yıllarda alt yapı canlılığı içinde bir çok yaş grubunda başarılı sonuçlar alan karasuspor alt yapısından üst yapısına yeni geçişler oldu. Serdarergeleninde onay verdiği alt yapıdan ,üst yapıya terfi eden dört genç şu isimlerden oluştu. Talha, Bahadır, Adem ve  kerem  sarı Kırmızılı ekibin yeni sezon yapılaşması içinde kendilerine yer buldular. Bu arada bakımda olan karasu ilce stadının zemini hazır hale gelir gelmez karasuspor yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayının son haftasında başlayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!