Sporseverleri Büyükşehirle ‘hareketli’ bir hafta bekliyor Bisiklet turu, turnuva, spor buluşmaları…

featured

16-22 Eylül tarihleri arasında her yıl düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sakarya’da yine dolu bir programla vatandaşlarla buluşuyor. Çocuklara macera park heyecanı, güvenli sürüş eğitimi, futbol turnuvası, ailelerin spor buluşmasını kapsayan etkinlikler 22 Eylül Pazar günü şehir bisiklet turuyla son bulacak. Katılımın ücretsiz olacağı programların sonunda çekilişle 20 adet bisiklet hediye edilecek.

 

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ bu yıl Sakarya’da renkli etkinliklere sahne olacak.

 

Buluşmalar, aktiviteler, turnuva…

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen hareketlilik haftası takvimi kapsamında Sakaryalılar kuşak buluşmaları, spor aktiviteleri, futbol turnuvası, bisiklet sürüş eğitimleri ve bisiklet turuyla dolu-dolu bir hafta geçirecek.

 

7’den 70’e herkes hitap edecek

16 Eylül Pazartesi günü “kuşak buluşması” etkinliğiyle başlayacak olan etkinlikler 22 Eylül Pazar günü Demokrasi Meydanı’ndan start alacak renkli bir bisiklet şehir turuyla son bulacak ve içerik anlamında 7’den 70’e herkese hitap edecek.

 

20 kişiye bisiklet hediye edilecek

Sürpriz hediyelerin verileceği etkinliklerin son günü 20 kişiye çekilişle bisiklet hediye edilecek. Programların hepsine katılım ise ücretsiz olacak.

 

Takvimin en geniş kapsamlı etkinliği ise “bisiklet şehir turu” olacak. Çok sayıda sporsever, Demokrasi Meydanı’ndan itibaren şehir merkezinde pedal çevirecek ve etkinlik renkli görüntülere sahne olacak.

 

İşte Avrupa Hareketlilik Haftası program takvimi:

17 Eylül Salı/ 14.00 – Gençlerle Spor Aktivitesi / Macera Park

18 Eylül Çarşamba/ 15.00 – Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi / Ayçiçeği Bisiklet Vadisi

19 Eylül Perşembe/ 11.00 – Bisiklet Dernekleriyle Şehit ve Gazi Evi Ziyareti / SBB

20 Eylül Cuma/ 18.00 – U13 ve U14 Futbol Turnuvası / Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri

21 Eylül Cumartesi/ 09.00 – Aileler Sporla Buluşuyor / Aziz Duran Parkı

22 Eylül Pazar/ 11.00 / Bisiklet Turu / Demokrasi Meydanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!