BAL’da 3 takım katılım ücretini ödedi

featured

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karasuspor, Hendekspor, Ferilispor Bölgesel Amatör Lig katılım ücretine yatırarak ligde mücadele etme hakkını elde etti.

4 TAKIM

Ligde mücadele etme hakkını elde etti. Sakarya’dan 4 takımın mücadele edeceğiz bal liginde Karasuspor, Hendekspor, Ferizlispor katılım ücretini yatırırken bir diğer temsilcimiz Sapanca Gençlikspor henüz katılım ücretini yatırmamış durumda.

ÜCRET ÖDENDİ

Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan, “ Yen sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig katılım ücreti olan 70 Bin TL’yi lig başlamadan yatırdık. Tüm takımlara kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Hendekspor Kulüp Başkanı Zafer Çakmak ,” Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig katılım payı olan 70 Bin TL’yi Federasyona yatırdık. İlimizi temsil edecek Karasuspor, Ferizli 2011 Spor Kulübü, Sapanca Gençlikspor takımlarına başarılar diliyorum” dedi.

FERİZLİ TAMAM

Ferizlispor 2011 Spor Kulüp Başkanı Ferdi Güneş,” Bölgesel Amatör Lig için gerekli olan 70 Bin TL’yi ödedik. Yeni sezonda İlimizi temsil edecek olan Karasupsor, Sapanca Gençlikspor, Hendekspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!