Ferizli 2011 Spor Kulübü, Transfer Çalışmalarında 16 Yeni Oyuncu İle Anlaştı

featured

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ferizli 2011 Spor Kulübü yeni sezon transfer çalışması kapsamında 16 oyuncu ile anlaşma sağladı.

9 İÇ TRANSFER

Yeni sezon öncesi takımın başına yeniden tecrübeli Antrenör Berk Yusuf Yıldız’ı getiren Ferizli 2011 Spor Kulübü transfer çalışmalarına start verdi. Yeşil siyahlı ekip iç transferde kaleci Kaan İr, Orta saha Berkhan Kartal, Bedirhan Kartal, kenar Abdülsamet Demirtürk, sağ bek Muhammed Ali Selim, kenar Emirhan Tunca, kenar oyuncuları Furkan Öztürk, Abdülbaki Selim , Yiğit Demir ile yeniden anlaşma sağladı.

7 DIŞ TRANSFER

Dış transfer çalışmasında önemli isimleri kadrosuna katan Ferizli 2011 Spor Kulübü As Akyazıspor’dan Arda Saltan, Yusuf Efe Dursun ile anlaşırken geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde Arifiye Kalaycıspor forması giyen kaleci Cihangir Berberoğlu, stoper Gökhan Akıllı ve orta saha Fırat Koç’u renklerine bağladı. Ferizli Kazımpaşa Birlikspor’dan kenar oyuncusu Kerim Almak ile anlaşırken Hendekspor’dan tecrübeli oyuncu Fikret Topaloğlu’nu da kadrosuna kattı.

GÜCLÜ KADRO

Ferizli 2011 Spor Kulübü Antrenörü Berk Yusuf Yıldız,”  Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımıza başladık.  Önümüzde ki günlerde takımımıza dahil edeceğimiz oyuncularımızda olacak. Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni sezonda iyi bir Ferizli sahaya süreceğiz. Oynadığımız futbol ile adımızdan başarı ile söz ettireceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!