Ferizli Nereye koşacak ?

featured

Ferizli Nereye koşacak ?

Ferizlispor yeni sezon öncesi sıkıntılarını çözdükten sonra Balda yaşayacağı ilk sezon için yeniden yapılaşmaya başladı. Ferdi Güneşin Başkan olduktan sonra attığı ilk atılan adım ,gecen sene Ferizlisporun Bala çıkmasında önemli katkısı olan Teknik Sorumlu Yusuf Berkle dekar anlaşmak oldu.  Yusuf Berkin takıka dönüşünün ardından Ferizlisporda yeni yapılaşma yola çıktı. Yusuf berkin yeni sezon için ligde kalmayı hedefleyen Ballı düşüncesinin ardından Yeşil  Beyazlılar gecen yılki kadrosundan Kaleci Kaan , Stober İsmail, Orta saha oyuncuları Bedirhan kartal ile Berkan kartal, hücum hattında yer alan baki  ,gecen yıldan kadroda tutulan oyuncular oldular.

DIŞ TRANSFER BAŞLADİ

Ferizlisporda iç transferden sonra dış transfer planlamasında devreye girdi. Yusuf Berkin verdiği bilgilere göre gecen Yıl Akyazı spor da forma giyen ( Arda ) Furkan Koç ( Serdivanspor) Gökhan  Akıllı ( Kalaycıspor) Yiğit  Demir ,Kerim Almak ( Kasımpaşa Birlik) teknik sorumlu Yusuf Berk, kadroda banko oynayacak ve rekabet yaratacak en az sekiz oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!