HAYDİ PLAY-OFF’A 3-1

featured
HAYDİ PLAY-OFF’A 3-1
Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig’de son maçına çıktı. Sıcak bir havada ve seyircinin rağbet etmediği karşılaşmada Maltepespor ile karşı karşıya gelen yeşil-siyahlı temsilcimiz değişik bir kadro ile çıktığı maçta play-off öncesinde son karşılaşmasını yaptı. . Bugün 3-1 Galip gelen yeşil siyahlılar lig ikinciliğini perçinlerken, Sakaryaspor’un play-off’taki rakibi de belli oldu..Orhangazi deplasmanına çıkan Barampaşaspor 1-0 yenik götürdüğü karşılaşmayı uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 Alarak Sakaryaspor’un rakibi oldu. Öte yandan Elaziz Belediyespor da kendi sahasında Diyarbekirspor’u 4-1 Yenmesine karşın Bayrampaşaspor’un galibiyeti ile Play-off’a kalamadı.
BİTSİN DE GİDELİM ! Mücadeleyi Trabzon bölgesi hakemlerinden Ramazan Keleş yönetti ve karşılaşmada hiç zorlanmadı. 8. dakikada Fatih Özçelik’in attığı golle Sakaryaspor 1-0 öne geçti. . 11. dakikada Hacı Ömer Doğru’nun golüyle maçta durum eşitlendi. 31. Dakikada Ferhat Yazgan’ın golüyle Sakaryaspor tekrar 2-1 Öne geçti.. İlk yarı Sakarya’nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda 55. Dakikada Enes Ata’nın golüyle Sakarya 3-1 öne geçti.Maçın 64. Dakikasında enteresan bir olay yaşandı. Sol kanattan kopup gelen Fatih Kaleci ile karşı karşıya kaldı topa vuracakken kaleci topla ceza alanı dışında elle oynadı, Sakaryaspor’luların itirazı üzerine maçın hakemi çizgide olduğunu işaret edince kaleci de dalgınlıkla hakeme itiraz düşüncesiyle ceza alanı dışına topla çıktı. Hakem frikik atışına hükmetti ancak Coşkun Yılmaz topu centilmence kalenin yanından dışarıya attı. Geride kalan dakikalarda Sakaryaspor baskısı gol getirmedi ve karşılaşma 3-1 Sakaryaspor’un galibiyeti ile sona erdi.
PLAY-OFF NASIL OLACAK ? Ligi 2. Sırada bitiren Sakaryaspor, Play-off yarı finalinde ligi 5. bitiren Bayrampaşaspor ile ilk maçta 4 Mayıs’ta Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın rövanşı ise 8 Mayıs Pazartesi günü Sakarya Atatürk Stadında oynanacak. Sakaryaspor ligde Sakarya’da Bayrampaşaspor ile oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 Kazanmış. İstanbul’da ise Mükin Aysever’in golüyle 1-0 Önde iken 90+6. Dakikada kalesinde gördüğü golle maç 1-1 Berabere bitmişti. Sakaryaspor-Bayrampaşa eşleşmesinin tur atlayanı finalde Darıca G. Birliği-Diyarbekirspor maçlarının galibi ile 13 veya 14 Mayıs’ta karşılaşacak
HABER VE FOTO: Sırrı ŞANLI MAÇIN
KÜNYESİ
STAD: Sakarya Atatürk
HAKEMLER: Ramazan Keleş*** Kerem Yükünç*** Murat Şener***
SAKARYASPOR: Hüseyin ** Zafer *** Serdar Ümit*** Enes *** Hüseyin Altuğ ** ( Talha Dk. 64 ) Ferhat *** Fikret ** Aytaç ***Abdurrahman ** Fatih ***( Murat Hacıoğlu Dk. 74 ) Coşkun ** ( Mümin ( Dk. 81 )
TEKNİK DİREKTÖR : Osman ÖZDEMİR
MALTEPESPOR: Emre ** Egemen ** Emrah ** Emre *** Samet ** Kerim ** Eren Can *** Hacı Ömer **( Hikmet Cem Dk. 80 ) Sertaç **( Savaş Dk. 60 ) Hasan *** Feyyaz **( Furat Dk. 62 ) TEKNİK DİREKTÖR : Murat BÖLÜKBAŞI
GOLLER : Dk. 8 Fatih Dk. 31 Ferhat Dk. 55 Enes Ata ( Sakaryaspor ) Dk. 11 Hacı Ömer ( Maltepespor ) 
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!