Hendekspor, Yeni Sezona Ersin Sarı İle Hazır

featured

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Hendekspor yeni sezon çalışmalarına Antrenör Ersin Sarı nezaretinde yaptığı ilk antrenman ile başladı.

İLK İDMAN

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele edecek olan Hendekspor yeni sezon ilk antrenmanını Antrenör Ersin Sarı nezaretinde Yeşilyurt Suni Çimde yaptığı antrenman ile yeni sezon startını verdi. Antrenmana düz koşu ve 5’e iki top kapma çalışmaları ile başlayan futbolcular daha sonra atletik performans testine tutuldu. Futbolcuların sezonun ilk idmanında ki hırsı ve isteği gözlerden kaçmadı.

2 TRANSFER

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Hendekspor yeni sezona start verirken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Lacivert siyahlı ekip dış transferde geçen sezon Gölcükspor forması giyen Sakaryalı stoper Oğuzhan Kol ile anlaşma sağladı. Oğuzhan sezonun ilk idmanında takımda ki yerini aldı.  Transfere büyük bir mesai harcayan Hendekspor 2 sezondur lacivert siyahlı formayı giyen başarılı kenar, forvet Ümit Koz ile anlaşma sağladı. Ümit takımın sezonun açılışında yer aldı.

TEKNİK EKİP BELLİ OLDU

Sezon başı transfer döneminde takımın başına tecrübeli Antrenör Ersin Sarı’yı getiren Hendekspor  Sarı’nın ekibini güçlendirdi. Lacivert mavili yönetim Atletik Performans ve Analiz Antrenörlüğü görevine Üzeyir Özler ve Serhat Işık’ı getirirken Kaleci Antrenörlüğü görevine ise Cem Akbaş’ı getirdi. Yeni sezonda Scouting  görevi için ise Telat Ergün ile anlaşma sağladı.

HEDEF 3.LİG

Hendekspor Antrenörü Ersin Sarı, “  2024/2025 sezonu için ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Hedefimiz şampiyonluk bunun için elimizden gelen bütün özveriyi ve çalışmaya göstereceğiz. İyi bir takımız sezon başı idmanlarında ve hazırlık müsabakalarına göre takıma takviyeler yapacağız. Hendekspor her zaman üst liglerde olmayı hak eden bir takım. Bizde bunun için buradayız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!