Kendi Evlerinde koşamadılar

featured

Kendi Evlerinde koşamadılar

MHK nin yeni sezon hazırlıkları kapsamında alt liglerdeki seminerlerinin biri gecen hafta 72 Hakem,28 Gözlemci eşliğinde Sakarya’da yapıldı. MHK Üyelerinden Yunus Yıldırım ( 2 Bölge ) Sebahattin Şahin ( 4 Bölge ) sorumlularının yansıra  ,Yılmaz kalk ( Sakarya ) hasan Küpeli  bölgesel kurul üyelerinde geride kalan seminerde yer aldılar. hakem ve gözlemciler iki gün süren seminerde hakem ve gözlemcilere bazı değişen kurallar Vidolu gösterim eşliğinde gösterilirken MHK isteklerinde bunların üstüne eklendi. Sakarya Faal Futbol hakemleri ve gözlemcileri derneğinin ev sahipliliğinde yapılan seminerde Sakarya kendi evinde dört fire verdi. Seminer sonrası MHK üyelerinden teşekkür alan Sakarya Faal Futbol Hakemleri Derneği de bu seminerde iyi bir sınav verdi.

SAKARYA FİRE VERDİ

Sakarya Bölgesi klasman hakemleri kendi evlerindeki seminerde fire verdiler. Oğuzhan çalışkan ( Bölgesel orta ) Ömer Faruk Şahin ( Bölgesel yardımcı) Berkan Aygün ve Sercan Dertli koşamadılar. Bu dört hakemimiz yaklaşık bir sonra bir başka ilde yapılacak, telafi  yarışlarına katılacaklar. Klasmanda kalmaları bu yarışları koşmalarına bağlı. Koşan yola devam eder, koşamayan klasman dışı kalır. HABER NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!