Sakaryaspor-Mersin İdmanyurdu: 2-0

featured

Yeşil siyahlı ekibimiz Bolu Abant kampındaki son maçında Mersin İdmanyurdunu Dino ve Burak’ın golleriyle 2-0 mağlup etti.  Sakaryaspor bu sonuçla 7.hazırlık maçında dördüncü galibiyetini aldı.

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig hazırlık dönemi kamp çalışmalarını yarın sona erdiriyor. Yeşil Siyahlılar yarın yapacağı son antrenmanın ardından 2 günlük izne çıkacak. Pazar akşamı Rüstemler Tesisleri’nde toplanacak olan temsilcimiz 13 Ağustos Pazar akşamı oynayacağı Göztepe maçı için hazırlıklarına burada start verecek.

7 HAZIRLIK MAÇI
2023-2024 Sezonu startını 2 Temmuz’da Rüstemlerde veren yeşil siyahlılar burada gerçekleştirdiği 10 gün çalışmanın ardından Bolu Koru Otel’de ikinci etap çalışmalarına başladı. Yeşil Siyahlılar Koru Otel’in ardından üçüncü etap için yine Bolu’yu tercih ederken Abant kampı süresince 6 hazırlık maçı oynadı. Yeşil Siyahlılar bu süreçte Bandırmaspor, Keçiörengücü, Giresunspor, FC Sucleia, Şanlıurfaspor, Aliağa FK ve Mersin İdmanyurdu takımları ile karşı karşıya geldi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!