Suat Kaya’nın Çorum FK Maç Sonu Açıklamaları

featured

Trendyol 1. Lig’in dördüncü haftasında Çorum FK, Çorum Şehir Stadyumu’nda karşılaştığı Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in dördüncü haftasında haftasında Yeşil-Siyahlı temsilcimiz bugün Çorum Şehir Stadyumu’nda  Çorum  FK’ya konuk oldu. Maç sonucunda ekibimiz, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

“DEĞİŞİKLİKLER OYUNCULARI ETKİLİYOR”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, ilk defa böyle bir sezon gördüğünü dile getirerek; ” 4 maç 4 beraberlik. Görmek istemediğimiz, yaşamamamız gereken her şeyi yaşadık. Rakiplerimize karşı direnç göstermekten başka şansımız yok. Hesapta yoktu, uzatmalarda 85 dakikaya yakın iyi gidiyorduk. Hepsine helal olsun. Çünkü, iki ayda 3 teknik direktör birde yönetim değişikliği ister istemez, hem şehri hem de oyuncuları son derece etkiliyor.

TRANSFER YAPILACAK

Şimdi bu lige  verilen arada yaklaşan transfere yarından sonra 10 gün kalıyor.  Oyuncu alma sayımız biraz yükseldi. Buna mecburuz. Çünkü sizlerde izliyorsunuzdur, ilk yarıda oyuncu değişmemiz gerekiyordu. İkinci yarının başında da değiştirmemiz gerekiyordu. ama hep dirence göre hareket ediyoruz. Oyuncudan ses çıkmadığı sürece aynı oyuncuları içeride tutmaya devam ediyoruz.

TEŞEKKÜR ETTİ 

Kaybetmedik ama nasip buymuş diyelim. Zor bir rakip, iyi hazırlanmış bir ekip. Ben öncelikle buraya gelmemizde  çok büyük emeği olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Uzun bir yolculuktu. Oyuncularıma çok teşekkür ederim  ve mesafede hiçbir şey tanımadan bizleri her gittiğimiz yerde destekleyen taraftarlara çok teşekkür ederim.” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!