Süper Amatörde Pazarın proğramında B Grupu maçlarının heyecanı vardı

featured

Süper Amatörde Pazarın proğramında B Grupu maçlarının heyecanı vardı

Çarkspor ve Yeşilyurt döt nala

Süper Amatör kümede yeni sezonun ilk ayağında pazarın futbol filesinde B grupta maçları vardı. Çarksporun havalı kadrosunun, Erenler Atatürk stadına Yeşli Siyah hayranı gençleri tribünlerdeki testek alkışlarıyla sahaya geldiği ilk haftanın içinde Yeşilyurtsporda ,Çarksporla birlikte ilk hafta 4-0 lık galibiyeti kucaklayan takımlar oldular. İddialı Kocaalispor ile Serdivansporun Kocaalide ki ilk buluşmalarından gol sesi çıkmadı. Grupun bir başka beraberliği, Yağmurdan etkilen Kışlaçay sahasının maça musade etmemesi nedeniyle Erenlere taşına Kışlaçay ,Kuzuluk maçından karşımıza çıktı. geyvesporun deplasmanda hacıkışlayı uzatma gölüyle yendiği ilk hafta sonuçlarına isterseniz maç maç bakmaya çalışalım.

SİYAH BEYAZ ÇARKSPOR

Çarkspor çark Caddesinin bir zamanlar sempol olan takımı olarak, bu sezon Süper ligin farklı bir rengi oldu. Transferde kadrosuna eski Sakaryasporlu Muharrem Efe dahil ,hatırı sayılır oyuncu grupunu katan Siyah Beyazlılar, Erenlerdeki ilk maçına ,arkasında genç taraftar grupunu alarak geldi. Genç Akçay karşısında ilk yarıdaki kale önü zenginliğinden gol çıkartamayan Siyah beyaz çarkspor ikinci yarıya istediği golleri taşıdı. Önce Berkay günün başarılısı Akçay kalecisinin inadını kırdı,daha sonrada oyuna sonradan giren İrfanın attığı (2) gol farkı 3-0 taşıdı. Maçta ise son sözü Emre söyledi ve Çarkspor ilk maçını 4-0 kazanarak Süper Amatör kümeye merhaba dedi. Çarkspor nereye koşar? Valla zayıf genç Akçay galibi ölcü olmaz. Muharrem Efeli çarksporu, Serdivan,olmadı Kocaali,olmadı Yeşilyurt maçlarında görüp ona göre karar vermek gerekir. Bir de daha sahne almayan Pamukova var tabiki.

 

YEŞİLYURTUN AYAK SESLERİMİ ?

Hendek Yeşilyurt bu sezon kadrosunu gecen yıldan daha iyi hale getiren transferler yaparak girdi. Süper Amatör kulislerinde adı Playof iddiası içinde olan takımlara taşınan Yeşil yurt ilk maçta Alağaçspor karşısında bu beklentilere karşılık veren bir sonuç elde etti. Gecen yıl Süper Amatör kümede genç kadrosuyla ses veren Alaağaçsporu 4-0 yenen Yeşilyurt ilk haftanın içine sükseli birsonuç yükledi. Devamı nasıl olur ,bekleyip göreceğiz. Yeşilyurt ilk yarıyı Furkanın attığı golle 1-0 önde kapadığı maçta ikinci yarı Burak,Yalcın ve Emre Akbaşın golleriyle farkı 4-0 taşıdı.

GEYVESPOR HACIKIŞLADA UZATMADA GÜLDÜ

Süper Amatör kümede gecen sezon Playofu zorlayan Geyvespor bu sezonun açılış maçında deplasmanda güldü. Hacıkışlada başa baş gecen oyunda uzun süre 0-0 takılı kalan süper oyunda skor büyüsü 90+5 de bozuldu. Bu dakikada Geyvespor Beratın attığı golle havalandı ve evine bu uzatma golüyle üç puanla beraber yeni sezon umudu taşıdı.

KOCAALİDE GOL YOK

B Grupunda haftanın ,açılış yılının ilk önemli maçı olarak işaret edilen Kocaalideki 90 dakikadan gol sesi çıkmadı. 2023-2024 sezonu için transfer tahtasını önemli oyuncularla dolduran ev sahipi Kocaalispor evinde, baldan yeni düşen, bu liglerin tecrübeli futbol kalesi olarak işaret edilen Serdivanspora diş geçiremedi. İki iddalı takımın mücadelesinden gol sesi çıkmadı ama ,maçta önce Serdivana ,sonrada ev sahipi Kocaaliye çıkan kırmızı kartlar maçı renkli hale getirdi. Sonuçta zor maçtan iki takımın cebinde birer bpuan kaldı.

KUZULUK KAÇAMADI

Kışlaçay sahasının yağan yağmurdan oynanamaz hale gelmesi sonrası ilgililerce erenler 2 nolu sahaya alınan Kışlaçay-Kuzuluk maçından eşitlik çıktı. Deplasman takımı Kuzuluk Bedirhanla öne geçtiği maçta ,ikinci gole çok yaklaştığı pozisyonlar bulda ama tamadı. Kışlaçay Kuzuluk fırtınasını ikinci yarının başında bulduğu beraberlik golüyle dindirdi ve maçtan en azından bir puanla ayrıldı. İki takımında ilk bıraktığı intiba ,düşmemek için oynarlar.

BU HAFTANIN PROĞRAMI ( Pazar )

Geyvespor- Pamukova İzlog

Kuzuluk -Hacıkışla

Akçay-Kışlaçay

Alaağaçspor-Sakarya Caddesi

Serdivanspor-Yeşilyurt

Erenlerspor-Kocaalispor

r

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!